Till startsidan
torsdag
21
juni
Midsommarförberedelser

Bilder

Mullhyttans missionshus äldst av Kvistbros och Västernärkes alla frikyrkolokaler. Byggt 1861 under medverkan av patron på Riseberga som lånade ut oxar för hyvling av takspån. Har även använts som skollokal på 1800-talet.

Plats

Mullhyttan

Fotograf

Edvin Lindholm

Ort

Mullhyttan

Tidpunkt

Socken

Kvistbro

Ursprung

Edvin Lindholms album

Landskap

Närke

Förvaring

1584

Land

Sverige

Etiketter

byggnad frikyrka kapell kyrka missionshus

KommenteraSkriv två punkter, ett kolon samt »mullhyttan« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bli den första som kommenterar bilden!

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2018 Sidan är skapad av Rasmus Axelsson