Till startsidan
torsdag
22
februari
Arkivet öppet

Bilder

Biskop Dick Helader fick efter nära 10 års kamp resning i det beryktade brev-målet. Här ses han på väg till Svea Hovrätt omgiven av sina advokater Dick Fredholm och Nils Malmström.

Plats

Stockholm

Fotograf

Lennart Halvarsson

Ort

Tidpunkt

1960-01-01 - 1969-12-31

Socken

Ursprung

VHF

Landskap

Uppland

Förvaring

2000

Land

Sverige

KommenteraSkriv tre punkter, ett kolon samt »västanby« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan godkänner du att Västernärkes hembygdsförening (VHF) sparar de angivna uppgifterna i sin databas.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bli den första som kommenterar bilden!

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2018 Sidan är skapad av Rasmus Axelsson