Till startsidan
Just nu finns inga händelser i kalendariet!

Bilder

Den sedvanliga Snarvedagen 14 augusti 2016 var även i år i form av en ekumenisk friluftsgudstjänst under medverkan av bl.a.diakon och kyrkvärd från Edsbergs församling. " Systrarna K" från Askersund gav en trevlig underhållning. Bilden föreställer några i den församlade publiken.

Plats

Snarve

Fotograf

Ort

Edsberg

Tidpunkt

Socken

Edsberg

Ursprung

Landskap

Närke

Förvaring

Land

Sverige

Etiketter

Friluftsgudstjänst hembygdsgård underhållning

KommenteraSkriv fem punkter, ett kolon samt »ervalla« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bli den första som kommenterar bilden!

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2019