Till startsidan
onsdag
24
oktober
FN-dagen

Bilder

Göte Andersson i Västra Hulvik och Arne Larsson i Hagalund plöjer kanter i Västra Hulvik med häst. Arbetshästar var inte så vanliga 1968 och den kan ha tillhört Arne.

Plats

Västra Hulvik

Fotograf

Ingvar Backéus

Ort

Västra Hulvik

Tidpunkt

1968-07-08

Socken

Kvistbro

Ursprung

Ingvar Backéus

Landskap

Närke

Förvaring

Ingvar Backéus

Land

Sverige

Etiketter

häst jordbruk jordbruksredskap man

KommenteraSkriv fyra punkter, ett kolon samt »riseberga« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bli den första som kommenterar bilden!

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2018 Sidan är skapad av Rasmus Axelsson