Till startsidan
Just nu finns inga händelser i kalendariet!

Bilder

PÅ Nationaldagen den 6 juni 2018 var många besökare på Högan iklädda nationaldräkt. Här sitter Åke Åberg,Klunkhyttan i en vacker bergsmansdräkt från Fellingsbro.

Plats

Högan

Fotograf

Sven Söderström

Ort

Fjugesta

Tidpunkt

2018-06-06

Socken

Knista

Ursprung

Sven Söderström

Landskap

Närke

Förvaring

Privat

Land

Sverige

Etiketter

hembygdsgård Nationaldag

KommenteraSkriv tre punkter, ett kolon samt »nysund« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bli den första som kommenterar bilden!

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2019