Till startsidan
Just nu finns inga händelser i kalendariet!

Bilder

Juniorläger i Vekhyttan

Plats

Vekhyttan

Fotograf

Gunnar Hjalmarsson

Ort

Vekhyttan

Tidpunkt

1956-01-01 - 1956-12-31

Socken

Kvistbro

Ursprung

Landskap

Närke

Förvaring

900

Land

Sverige

KommenteraSkriv fyra punkter, ett kolon samt »lannafors« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Damen i mitten är Gaositwe Chiepe från Botswana. Hon blev utbildningsminister och senare utrikesminister i Botswana. Hon kom till Sverige sommaren 1956 på inbjudan av Helgelseförbundet och mina föräldrar som var missionärer i Sydafrika.
Fritz Hakan Carlsson den 23 juni 2016 kl 16:53

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2019