Till startsidan
Just nu finns inga händelser i kalendariet!
Under 2019 kommer delar av innehållet på www.vasternarke.se att flyttas över till Svenska hembygdsförbundets hembygdsportal. Sidan www.vasternarke.se uppdateras därför inte längre men bildarkivet kommer fortsatt att vara tillgängligt.

Bilder

Avskedskaffe på Posten i Mullhyttan den 30 april 1973

Plats

Posten

Fotograf

Edvin Lindholm

Ort

Mullhyttan

Tidpunkt

1973-04-30

Socken

Kvistbro

Ursprung

Landskap

Närke

Förvaring

388

Land

Sverige

Etiketter

kvinna man post postpersonal poststation

KommenteraSkriv tre punkter, ett kolon samt »söderköping« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Längst till vänster sitter Elisabeth Adamsson
Carl-Erik Andersson den 27 januari 2018 kl 11:14

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2019