Till startsidan
Just nu finns inga händelser i kalendariet!

Bilder

Teater "Ruskaby skola"

Plats

Ordenshuset

Fotograf

Ort

Mullhyttan

Tidpunkt

1970-01-01 - 1979-12-31

Socken

Kvistbro

Ursprung

Landskap

Närke

Förvaring

390

Land

Sverige

Etiketter

interiör kvinna man rumsinteriör teater

KommenteraSkriv tre punkter, ett kolon samt »landsåsen« i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen ovan lämnar du samtidigt ditt samtycke till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) får hantera dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bilden är troligen tagen under tidigt 1970-tal och jag tror att det är i Mullhyttans ordenshus. Jag känner igen flera av dem men kan bara namnet på två. Mannen med glasögon är Håkan Olsson och lärarinnan med pekpinnen heter Anne-Marie Ericsson. Jag tror det är Centerns ungdomsförbund (CUF) och Centerkvinnorna som gör det ihop
Anne Godlund den 8 september 2013 kl 22:24
Står gruppen i en av korridorerna på Lekebergsskolans högstadium?
Rasmus Axelsson den 8 september 2013 kl 14:00

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2019