Till startsidan
Västernärkes
hembygdsförenings

huvudsida har
flyttats till
Sveriges
hembygdsförbund!

Bilder

Sophie Janson

Plats

Fotograf

Sophie Janson

Ort

Tidpunkt

Socken

Ursprung

Sophie Jansons samlingar hos Örebro stadsarkiv

Landskap

Förvaring

SEJ-XS-000010

Land

Sverige

Etiketter

Sophie Jansons arkiv

KommenteraSkriv fyra punkter, ett kolon samt »högan« baklänges i rutan ovanför utan några mellanslag emellan!

* = ange antingen e-postadress eller telefonnummer
När du trycker på knappen »Spara kommentaren« samtycker du till att Västernärkes hembygdsförening (VHF) behandlar uppgifterna i formuläret enligt gällande lagstiftning. Kontakta VHF via vhf@vasternarke.se för mer information!
  Vet du mer om bilden? Lämna en kommentar! Var bilden är tagen? Vilka personer syns på bilden? När togs bilden? Lämna sakupplysningar, förslag till förändringar eller funderingar kring bildens innehåll! Stort tack på förhand!   Innan kommentaren visas på sidan, kommer den att granskas och vi förbehåller oss rätten att redigera texten. Kommentarer som kan anses vara stötande, irrelevanta eller icke trovärdiga, innehålla reklam eller rena recensioner av bilden, kommer inte att visas på sidan.
  För att kommentaren ska kunna skickas för granskning måste du skriva något i rutorna för kommentarer och namn samt antingen ange ett telefonnummer eller en e-postadress och skriva in rätt ord i kontrollrutan. Om du anger din e-postadress kommer du få ett meddelande om när kommentaren börjar visas på sidan.

Kommentarer

Bli den första som kommenterar bilden!

Fördjupad sökning
Bläddra mellan bilder
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2019