Till startsidan
söndag
1
juli
Husförhör

Om bilderna

Arbetet med att digitalisera Västernärkes hembygdsförenings samling av bilder inleddes hösten 2008 på initiativ av Sven Söderström. Under närmare fem år passerade mer än 2 600 bilder av olika slag och kvalitet scannern, varav Sven gjorde den absoluta merparten av det arbetet.

Efter några år blev den första omgången bilder sökbara i en dator på plats i hembygdsarkivet i Fjugesta tack vare insatser av Rasmus Axelsson, Jonatan Edlund och Jan Ask.

Hösten 2013 gjordes samlingarna tillgängliga för hela världen då bilderna publicerades på Västernärkes hembygdsförenings hemsida. Materialet är dock inte komplett och innehåller med säkerhet flera fel, vi tar därför tacksamt emot synpunkter och rättelser till bilderna genom kommentarsfunktionen vid respektive bild!

Det finns dock flera samlingar med bilder med anknytning till Västernärke tillgängliga för allmänheten, varav dessa är några exempel.
Siv och Astrid Hellström, Anna-Stina Andersson och Magareta från Fjugesta på ett tak - klicka för att förstora
Siv och Astrid Hellström, Anna-Stina Andersson ...
En av 4243 bilder i VHFs digitala bildarkiv!

Anonyma bildkommentarer

Om du inte vill att ditt namn ska synas i kommentarerna till VHFs bilder, kan du välja att ditt namn döljs för allmänheten.
© Västernärkes hembygdsförening 2012-2018 Sidan är skapad av Rasmus Axelsson